zondag 16 juni 2013

C4C Vintage per Kilo Sale 22 en 23 juni in Trouw


C4CVintage pakt dit keer groots aan, 22 en 23 juni organiseert C4C een groot vintage evenement in TROUW in samenwerking met de enige echte Glass Onion Vintage London. 

Het is zeker de moeite waard. Als je een echte vintage freak bent mag je dit ZEKER NIET missen!

Wij zullen zondag 23 juni aanwezig zijn, kom jij ook ??


Chicks4Chicks (C4C) organiseert vintage & mode markten. C4C evenementen worden gekenmerkt door lage prijzen, geweldige koopjes, dj's en een bijzondere locatie. 


C4CVintage pakt het deze editie groot aan en is een samenwerking aangegaan met Engeland’s grootste en meest toonaangevende vintage groothandel Glass Onion Vintage en komt naar Amsterdam. Op 22 en 23 juni verandert Trouw in één groot megamagazijn met 10 ton van de beste en meest unieke vintage die er te vinden is. Bovendien wordt de stock constant aangevuld: zondag opnieuw met 3 ton. Shopaholics en vintage fans kunnen helemaal losgaan en goedkoop hun garderobe aanvullen.


Het concept van de Kilo Sale is simpel: je zoekt zelf de items uit die je mooi vindt en rekent per kilo af. Gemiddeld zijn dat 4 tot 6 stuks. Een kilo kleding varieert van 15 tot 25 euro. Glass Onion Vintage brengt voor deze editie de allermooiste vintage kleding mee uit hun magazijn.

Online VIP Entree 8 euro (incl. garderobe en drankje van het huis)
Deur entree: 5 euro (incl. garderobe en drankje van het huis)
VIP shoppen: 11.00 - 13.00
Overig publiek: 13.00 - 18.00
Voorverkoop link:  http://www.trouwamsterdam.nl/nl/tickets/


Xx.
Chocolate & Vanilla

Geen opmerkingen:

Een reactie posten