maandag 1 oktober 2012

Style mix




Hi guys,

I would like to show you some pictures about what my style looks like. I can’t really name my style, on the other hand it is classy and feminine but at the same time it is also edgy. I guess it depends on my mood. I have days that I like to dress up and look very classy as well as days that I love to just put on my booties and leather jacket and rock it! Or I just like to mix up a lot of styles, jet again it depends on my mood. So without further ado I present you my style )))

Love,

Vanilla


Merhabalar,

sizlerle bir kaç resim paylaşmak istiyorum, bu şekilde hem stilim hakkında bilgi edinmiş olursunuz ve bu blogta nasıl resimler ve stiller paylaşicağımıza dair bir fikriniz olur.
Benim stilim aslinda karışık biraz, stilim bu diyemem. Bazen çok şık ve kadınsı giyinmeyi tercih ederim, bazende rock ve salaş giyinmeyi. Ruh halime bağlı diye düşünüyorum. Günler olur giyinip kuşanırım, takıp takıştırırım, ama bir gün sonra bakmışınki botlarimi giymişim ve deri ceketimide takmışım uzerime, cok farklı bir kişi olmuşum. Dediğim gibi ruh halime bağlı, bu yuzden benim stilimi kendiniz kafanızda belirleyin =)))

Sevgiler,
Vanilla



 





4 opmerkingen:

  1. wauw, beautiful pictures.. love you vanilla!!
    faned!<3

    p.s: are you a topmodel?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you soo much for your lovely comment sweetheart !
      I'm not a model, just posing for our blog :))

      Loves,
      Vanilla <3

      Verwijderen
  2. İşte beklediğim blog ;) Başarılı bir blogger olacağına eminim ama yine de başarılar diliyorum :*

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. canim benim cok tesekkur ederim ve herzaman beklerim blogumuza =))

      Sevgiler,
      Vanilla

      Verwijderen